Bliv børnekonfirmand i Lindevang Kirke

Børnekonfirmander har pyntet Lindevang Kirke

Børnekonfirmandundervisning i LIndevang Kirke er et gratis tilbud til elever i 3. klasse på Lindevangskolen.

Kan du lide at spille teater, synge, lege og danse?  Så er Børnekonfirmand noget for dig.

Børnekonfirmand er Folkekirkens bidrag til skolens undervisning i kristendom for børn i 3. klasse, hvor man gennem leg og fortælling lærer mere om kirke og kristendom. Børnene kan bl.a. få svar på spørgsmål som:

• Hvordan spiller man på et orgel?
  • Kan man komme op i kirkens tårn?
  • Kan man danse til en salme?
  • Hvad er bøn, og hvorfor beder man?
  • Hvorfor fejrer vi jul, påske og pinse?

– og meget, meget mere.

Praktisk & tilmelding

Forløbet falder i år på følgende dage:

25. november

9. december

TILMELD DIT BARN HER

Her kan du se, hvad vi skal lave i efteråret 2021:

Datoer efteråret 2021

Torsdag d. 14. oktober
kl. 14.00 - 16.00

På skattejagt i kirken

Torsdag 28. oktober

Alle helgen

Torsdag 11. november

Rollespil

Torsdag 25. november

Lydspor

Torsdag 9. december
kl. 15.30
Krybbespil
kl 17.00 Krybbespilsgudstjeneste for hele familien - efter gudstjenesten er der fællesspisning i kirken hvor alle er velkomne!

Afhentning

Vi henter børnene ved SFO'en kl. 14.00 inden hver børnekonfirmandgang og afleverer dem igen ca. 16.15, undtagen sidste gang d. 9. december, hvor vi henter dem ca. 15.30 og hvor I forældre selv står for at følge hjem efter risengrødsgudstjenesten.

Børn der maler

Hvem står for undervisningen?

Børnekonfirmandundervisningen varetages af sognepræst Christiane Gammeltoft Hansen, organist Lars N. Sardemann samt sanger og sognemedhjælper Benedikte Sommer van Steenoven. Spørgsmål kan rettes til:

• Christiane på tlf.  40 11 69 70