Fortællekirken rykker ud under FRBdage

Udgivet tor d. 12. maj 2022, kl. 11:09
Forsiden

Fortællekirken er et fortællearrangement for hele familien og en del af FRBdage 2022 i Aksel Møllers Have. Og Lindevang Kirkes præst Marie Louise Østergaard-Hansen deltager.

Du bliver udstyret med et par høretelefoner, og sammen med en stemme og en række rekvisitter vil nogle af Bibelens mest fantastiske fortællinger udspille sig lige foran dig - og for dit indre blik.

Hvad skete der egentlig i påsken? Hvem var den fortabte søn?

Målrettet 3-8 årige og deres voksne. Med sognepræst: Marie Louise Østergaard-Hansen og kirke- og kulturmedarbejder: Charlotte Falmer.

Læs mere og tilmeld dig via dette link - det er gratis at være med. Husk blot at medbringe kvittering på tilmelding: