Korimprojekt 2019

Udgivet af Jonas Thy Østengaard, lør d. 8. jun 2019, kl. 13:27

Korimprojekt 2019...

... er et udviklingsarbejde der udgår fra Lindevang Kirke og støttes økonomisk fra Frederiksberg Provstis udviklingsmidler med det formål at bringe improvisationshåndværket ind i dansk korpraksis som en markant fornyelse af den danske kirkemusiktradition. Projektets centrale deltagere er Lindevang Kirkes organist og korleder Lars N. Sardemann, kirkens professionelle sangere og komponist/blokfløjtenist Louise Hjorth Hansen, der skaber de lydlandskaber, som sangerne skal improvisere henover. Teksterne er valgt og sammenstillet tematisk af sognepræst Christiane Gammeltoft-Hansen.

Læs om projektets ideerne bag projektet og hør eksempler her.

KORIMPROJEKT2019 er et udviklingssamarbejde mellem Lindevang Kirke, Musikforum Frederiksberg og Frederiksberg Provsti  støttet af Augustinusfonden