Hvilken stol skal jeg sætte mig på? - Din guide til placering i kirkerummet

Udgivet man d. 26. apr 2021, kl. 12:13
Aktuelt

Vi er glade for at kunne åbne dørene for endnu flere mennesker til gudstjeneste i Lindevang kirke som følge af de nye lempelser af restriktionerne. Vi har derfor lavet en lille guide til dig, så du ved, hvor du bør sætte dig, når du ankommer til kirken.

De første 63 personer sætter sig på en stol med klistermærke på armlænet (som vist ovenfor).

Sidder alle kirkegængere på en stol med klistermærke kan vi synge i fællesskab.

Hvis der ikke er ledig stole med klistermærke tilbage når du kommer, sætter du dig med god samvittighed på en stol uden markering (som vist ovenfor).

Tages stole uden markering i brug kan vi ikke synge i fællesskab, men derimod læne os tilbage og nyde sangen fra vores dygtige kirkekor.

Stole med skilte som vist ovenfor må i sagens natur ikke benyttes. De står nemlig mindre end 1 meter fra den næste stol, hvilket ikke er nok i henhold til de nuværende retningslinjer som følge af corona-virus.

Vi kan være op til 181 gæster uden sang, og altså 63 med sang. Så vi er glade for at kunne byde alle velkomne.

De bedste hilsner
Menighedsråd, præster og personale i Lindevang Kirke