Vil du hjælpe os med at blive bedre til ikke at spilde din tid?

Udgivet fre d. 23. jul 2021, kl. 10:44
Aktuelt

I slutningen af august inviterer menighedsrådet borgere fra området til at fortælle om deres syn på kirken og dens kommunikation i en række fokusgruppeundersøgelser. Når resultaterne af undersøgelsen er klar, skal de bruges til at udarbejde en ny kommunikationsstrategi.

”Vi vil gerne lære beboerne i området bedre at kende, så vi kan blive bedre til at kommunikere med dem, der ikke kender så meget til kirken. Derfor inviterer vi nu i første omgang interesserede til at gøre os klogere på, hvordan de oplever kirken, og hvordan vi bedre kan kommunikere med dem,” siger formand for menighedsrådet Ingeborg Ilkjær.

Kirken, som ligger skudt tilbage fra Peter Bangs Vej, på Hattensens Allé, har mange besøgende, både til gudstjenesterne om søndagen og i løbet af ugen til de mange andre aktiviteter, som finder sted i kirken.

”I løbet af en normal uge har vi 500 mennesker igennem huset, og søndag formiddag har vi også mange gæster. Men ser man på, hvor mange vi er i kontakt med ud af det samlede antal borgere i sognet, så er det en meget lille del. Det er den store gruppe, som kun sjældent hører fra os, eller slet ikke, som vi gerne vil lære bedre at kende og på sigt blive bedre til at tale med”, siger Ingeborg Ilkjær.

-------------------------------------------------------------------------------------

Er du interesseret i at deltage i undersøgelsen? Du får et gavekort til Frederiksberg Centret for at deltage

Samtalerne foregår i uge 34 under ledelse af en ekstern konsulent og varer 2 timer Skriv til fokusgruppe.lindevang@outlook.com.

FAKTA om Lindevang Sogn

500 personer har et ærinde i kirken på en almindelig uge

65 personer i snit sidder på kirkebænken søndag formiddag

13.990 personer bor i Lindevang Sogn