Coronaregler i kirken - Nye tiltag

Udgivet søn d. 28. nov 2021, kl. 09:00
Forsiden

Folketingets Epidemiudvalg har besluttet, at coronapas indføres fra fredag den 12. november. Og nu er der nye grænser for, hvornår man skal vise coronapas.

Ændringen betyder på folkekirkens område, at deltagere skal medbringe coronapas, når der er mere end 100 personer samlet indenfor og 1000 udenfor. Kravet om coronapas gælder, uanset om der er tale om en gudstjeneste, en kirkelig handling, som fx dåb, bryllup eller begravelse, eller et andet folkekirkeligt arrangement.

Vi følger de til enhver tid gældende COVID-19-regler, og du skal altså være forberedt på, at du skal vise coronapas til arrangementer med mere end 100 personer (kirkens personale undtaget) i Lindevang Kirke.