Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Dåb & medlemskab

Lindevang kirkes gamle døbefont

Dåb i Lindevang Kirke

Ønsker du dit barn døbt i folkekirken, skal du kontakte kirkekontoret enten på tlf. 3886 2526 eller e-mail: lindevang.sogn@km.dk

Ved henvendelse oplyser du barnets CPR-nr. Derefter træffes der aftale om, hvornår barnedåben skal foregå. Det er en god ide, at du henvender dig i god tid, hvis du ønsker at barnedåben skal finde sted en bestemt søndag. Lindevang Kirke tilbyder desuden dåb den sidste lørdag i hver måned. Når dåben er aftalt, skal du oplyse navn og adresse på mindst 2 og højst 5 faddere, der er kristent døbt og over konfirmationsalderen, til kirkekontoret. 

Bliv klog på dåb!

Du kan læse mere om dåb og se videoer om emnet på: Folkekirken.dk og www.daabsgaven.dk

Besøg også Facebook-siden: Dåbsgaven
 

Dåbsbarn       Dåbsfad

Medlemskab

Når man bliver døbt, bliver man automatisk medlem af folkekirken. Hvis du gerne vil være medlem, men ikke er døbt, skal du kontakte én af kirkens præster for at træffe aftale om voksendåb.

Hvis du er døbt og gerne vil genindmeldes i folkekirken, skal du sende en mail til kirkekontoret og oplyse dit telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af en af kirkens præster - enten pr. mail eller telefon. Når præsten efter samtale med dig har godkendt anmodningen om genoptagelse, registreres genoptagelsen i kirkebogen, hvorved den også er registret i CPR, og man skal igen betale kirkeskat. Herefter sender vi dig en ny fødsels- og dåbsattest som bevis på, at du er medlem af folkekirken.

Kontaktoplysninger på kirkens præster