Åbningskoncert - Dansk Fløjtefestival 2023

Torsdag d. 9. marts 2023, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Elever fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium, Hovedstadens MGK og Sankt Annæ MGK under ledelse af Ulla Miilmann, Rune Most og Pia Kaufmanas
Gratis

Til åbningskoncerten af Dansk FløjteFestival skal vi høre fremtidens fløjtenister spille store fløjteværker for fløjte og klaver. De unge musikere vil spille værker af blandt andet Sancan, Dutilleux og Ibert.

Ved koncerten præsenteres værkerne af Esben Tange, der er foredragsholder, forfatter og skribent af artikler om klassisk og moderne musik. Desuden er Esben vild med fløjtemusik, og vil dele ud af sin store viden.

Glæd jer til en forrygende koncert med elever fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium, Hovedstadens MGK og Sankt Annæ MGK under ledelse af Ulla Miilmann, Rune Most og Pia Kaufmanas.