Julefryd, stille fred

Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Lindevang Kirkes Vokalensemble, dirigent Lars N. Sardemann
Gratis adgang

På omtrent dette tidspunkt hvert år i december er skuldrene godt på vej op omkring ørerne, jagten på den perfekte jul er gået ind og de fleste har glemt hvad det nu egentlig var det der med jul drejede sig om. Eller?
Har du brug for at genfinde den stille julefred og inderlige glæde som et lille nyfødt barn bragte med ind i verden, så slå dig ned denne sene aftentime og nyd en næsten meditativ ro fra skønne a cappella korsatser båret frem af Lindevang kirkes sangere. Programmet byder på nyklassikere af Geilo, Morten Lauridsen og Whitacre og klavermusik af Philip Glass (Metamorphosis), og du skal naturligvis heller ikke snydes for disse sangeres speciale - nye korimprovisationer - over julens tekster.