Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleeftermiddag

Dato
Onsdag d. 5. oktober 2022, kl. 14:00
Sted
Lindevang Kirke, Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg
Medvirkende
Christiane Gammeltoft-Hansen

Jutta Bojsen-Møller og Jens Grøn: Vi mødtes i sne

Vi havde begge mistet vores ægtefælle, da vi en vinterdag mødtes til et konvent ved Mossø, hvor jeg var med som gæst. Vi kom til at sidde ved siden af hinanden ved kaffebordet og begyndte på en samtale om vores tab af ægtefælle, og hvordan vi hver især havde reageret. Mødet i Mossø blev begyndelsen til en længere samtale, som udviklede sig til kærlighed, fortæller Jutta Bojsen-Møller, der sammen med Jens Grøn holder foredrag ved højskoleeftermiddagen den 5. oktober.

Meget binder os sammen på trods af en aldersforskel på 11 år: en grundlæggende fælles livsindstilling samt en tidlig barndom i grænselandet og det grundtvigske præstegårdsmiljø med en stærk sangtradition Samtidig har vi været barn og ung i hver sin tidsperiode, hvilket har givet os vidt forskellige input og erfaringer.

I dette foredrag vil vi blande fortællingen om dette med sange og salmer som har betydning for os, sange som synges i fællesskab med Jens ved klaveret.

Det er som nævnt 5. oktober, der er højskoleeftermiddag i Lindevang Kirke. Det foregår fra kl. 14-16, det er gratis og alle er velkomne. En kop kaffe eller te og kage koster 15 kr.