Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleeftermiddage: Blixen og fugleperspektivet

MAJ

Dato Onsdag d. 8. maj 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Marie Louise Østergaard-Hansen

“Blixen og fugleperspektivet” hedder en ny dokumentarfilm skabt af dokumentarist og kulturformidler Helle Solvang. Hun vil denne eftermiddag vise sin film (17 min) og tale om Blixens natursyn og det blik den verdensberømte forfatter havde for fugletrækket og altings forbundethed. Karen Blixen skulle have udtalt: ”Naturen betyder mere for mig end litteraturen”. Hun vidste nemlig godt ”at når fuglene har det godt, så har menneskene det også godt”. Ind imellem skal vi synge fra højskolesangbogen om fuglene, naturen og det at stå op imod strømmen med Helle Solvang som sangvært.

Vært: Marie Louise Østergaard-Hansen

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.