Barok og moderne

Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg, Danmark
Rudersdal Kammersolister
130 kr. /70 kr. (u. 18) Forsalg: https://www.billet.dk/barok-og-moderne#bio

Lindevang Kirke og Musikforum Frederiksberg præsenterer i samarbejde Rudersdal kammersolister.

Koncerten byder på et kontrastfyldt program. Liflig barokmusik af Leclair og Bach sættes over for hardcore avantgarde af den herboende cubanske komponist, Louis Aguirre. Sanserne skærpes, når de kontrasterende udtryk sætter hinanden i relief, og vi tør godt love, at det bliver en koncert ud over det sædvanlige.

Rudersdal Kammersolister blev dannet i 2017 og består af fire erfarne musikere, der hver især har haft en lang solistisk og kammermusikalsk karriere. Allerede fra starten vakte ensemblet interesse hos koncertarrangører i ind- og udland, og den verdensberømte komponist Giya Kancheli udtalte: "Rudersdal Chamber Players is an outstanding ensemble. All members are first class instrumentalists"

Rudersdal Kammersolister
Christine Pryn, violin