Om værdier på Frederiksberg: Frederiksberg Rådhus - Rådmand Nikolaj Bøgh

Dato Torsdag d. 26. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Nikolaj Bøgh

Når alle vil det gode, hvorfor stemmer vi så forskelligt?

Hvordan træffer man de rigtige politiske beslutninger?

Om foredragsrækken

Vi skal alle vælge. Hele tiden. Hver dag. Mange valg skal vi træffe i fællesskab. Vi er afhængige af hinanden. Derfor må vi tale sammen, og den samtale vil vi gerne invitere til.

Vi er så heldige, at der på Frederiksberg er mange steder, hvor samtalen foregår, og hvor man arbejder med konsekvenserne af samtalen.

Ledere fra disse steder vil være med i samtalen. De vil videregive deres tanker og erfaringer. Vi får mulighed for at fortælle om vores. Den sidste aften vil vi give os selv ordet.

Det koster ikke noget - ud over en tier for en kop kaffe og en småkage.

Arrangeret af frivillige medarbejdere i Lindevang Kirke                                                      Mogens Hansen         Ejvind Post         Karl Erik Wienberg

61603501                     20142252               29471365