Om værdier på Frederiksberg: Kirkerne - Provst Kirsten Jørgensen

Dato Torsdag d. 23. januar 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Kirsten Jørgensen

Hvad siger man i kirken om værdierne?

Skal kirkens værdier gælde hele samfundet?

Om foredragsrækken

Vi skal alle vælge. Hele tiden. Hver dag. Mange valg skal vi træffe i fællesskab. Vi er afhængige af hinanden. Derfor må vi tale sammen, og den samtale vil vi gerne invitere til.

Vi er så heldige, at der på Frederiksberg er mange steder, hvor samtalen foregår, og hvor man arbejder med konsekvenserne af samtalen.

Ledere fra disse steder vil være med i samtalen. De vil videregive deres tanker og erfaringer. Vi får mulighed for at fortælle om vores. Den sidste aften vil vi give os selv ordet.

Det koster ikke noget - ud over en tier for en kop kaffe og en småkage.

Arrangeret af frivillige medarbejdere i Lindevang Kirke

Mogens Hansen         Ejvind Post         Karl Erik Wienberg