Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Nytårskoncert

12
JAN

Dato Søndag d. 12. januar 2020, kl. 19:30
Sted Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Medvirkende
Ingeborg Børch (mezzosopran) og Esben Gade (orgel/klaver)
Pris
Gratis

Mezzosopranen Ingeborg Børch - en af Danmarks stærkeste internationale stemmer - er hjemme på nytårsvisit fra Berlin og gæster Lindevang Kirke med musikalske nytårsløjer og skønne arier!

Koncerten kommer til at kredse om kirkeårs-aktuelle nytår og Hellig 3 Konger, med musik der bliver præsenteret fra både orgel og klaver. Der venter publikum en bred buket af musik af G. Mahler, R. Strauss og Th. Dubois m. fl. og de medvirkende fortæller lidt om musikken undervejs.
Esben Gade, der til daglig beklæder embedet som organist ved Taastrup Nykirke, akkompagnerer Ingeborg Børch og spiller solo stykker. 

Ingeborg er uddannet mezzosopran fra operaakademiet og solistklassen i København og Royal Academy of Music i London. Hun debuterede i 2010 på Det Kgl. Teater i Richard Strauss’ opera  ”Elektra”, og har siden sunget flere hovedpartier på små og store operascener i Europa. Heraf kan nævnes “Carmen” i Bizets opera af samme navn. ”Suzuki" (Madame Butterfly), og "Maria" i Daniel Bohrs anmelderroste produktion af Piazzollas tangoopera Maria de Buenos Aires på Den Fynske Opera og Operaen i Midten. 

Ingeborg har været solist med Sjællands Symfoniorkester, Odense og Ålborg Symfoniorkester, Storstrøms Kammerensemble, Bochumer Philharmonie og Malmø Operaorkester. Hun har medvirket i My fair Lady, Cats, Phantom of the Opera og Billy Elliott på Det ny teater, “Showboat” på Nørrebros Teater og Aarhus Teaters og Elisabeth Lintons produktion af Jesus Christ Superstar, hvor hun også var cover for “Maria Magdalena”. Derudover har hun været solist på “Operettebåden” på Copenhagen Opera Festival og er fast medlem af gruppen “Kopenhagen Kabarett”.

Af priser og legater, har Ingeborg blandt andet modtaget Léonie Sonnings musikstipendie, Edith Allers Mindelegat og Wagnerselskabets rejsestipendie. Hun var i efteråret 2017 semifinalist i The Lauritz Melchior International Singing Competition og bor i Berlin, hvor hun arbejder som freelance operasanger. 

Ingeborg havde i sommers sin debut som solist i Carmen på Opera Hedeland, og skal til efteråret prøve kræfter med rollen som “Ortrud” i Wagners Lohengrin med sopran Cornelia Beskow og tenor Magnus Vigilius. Hun er fast hussanger hos koret “Opera i provinsen” og skal næste sommer synge “Carmen” endnu en gang. 

Ophavsret: