Højskoleeftermiddage: Brita Haugen

Dato Onsdag d. 19. februar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg, Danmark
Brita Haugen

Brita Haugen er tidligere præst og nu bosat i Lindevang sogn. Hele sit liv har hun været optaget af fortællingens kraft og særlige virkemidler. Igennem mange år har hun undervist og haft kurser bl.a. på Vestjyllands højskole i fortællekunst og rituel dans. Denne eftermiddag vil form og indhold blive bundet sammen af fortællingens nærvær og intensitet - en oplevelse man sent vil glemme!

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Marie Louise Østergaard-Hansen