Højskoleeftermiddage: Den Tibetanske Dødebog - ritual, LSD og ego-død

Dato Onsdag d. 4. marts 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg, Danmark
Jonas Thy Østengaard

Den Tibetanske Dødebog kan, på trods af den umiddelbart dystre titel, læses som et af de mest effektive værktøjer til personlig frigørelse - en frigørelse, der dog kræver modet til at sige farvel til det, man troede var sandt, vigtigt og ens helt eget.

Lindevang Kirkes nye daglige leder, Jonas Thy Østengaard (cand.mag. i Filosofi & Videnskabsteori og Historie), fortæller denne eftermiddag om sin personlige vej til Den Tibetanske Dødebog, om tekstens spidsfindigheder i forhold til form og hensigt, samt om dens (mildt sagt) brogede historie i vestlig kulturel sammenhæng.

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Jonas Lucas Christy