We are updating our website design to improve the experience on our site.

Begivenheden har allerede fundet sted.

Meditativ time

Tirsdag d. 11. februar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Jan Østengaard

Kærlighedens gave. Den meditative andagt begynder kl. 17.30. Andagten består af salmesang, tekstlæsning, bøn i bevægelse, stilhed og meditation. I meditationen arbejder vi hver gang med åndedrættet. Desuden inddrages et centralt kristent billede/symbol (fx kærlighedens gave).

Lindevang Kirke er åben hver tirsdag kl. 17.00-18.00, hvor vi indbyder til en meditativ time.

Fra kl. 17.00 er der mulighed for at gå ind i kirkerummet og tænde et lys, skrive en bøn eller bare sætte sig og få en pause med ro og fordybelse i en hverdag, hvor det kan være svært at finde rum for livets mere spirituelle sider.

Kl. 17.30-18.00 er der meditativ gudstjeneste. Se de enkelte begivenheder herunder.

De meditative gudstjenester har tre funktioner:

·at styrke menighedsfællesskabet

· at skabe plads for ro og fordybelse

· at integrere krop og bøn

Sådan forløber en meditativ gudstjeneste: Salme - Fællesbøn - Læsning - Indgang til stilhed/meditation i ca. 5. min. - Musik - Salme - Fadervor - Velsignelse - Salme - Postludium - stilhed - klokkeringning