Begivenheden har allerede fundet sted.

Meditativ time

Dato Tirsdag d. 25. februar 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Bodil Thomassen

Klang. Fra kl. 17.00 vil syngeskålenes klange fylde kirkerummet mens vi finder ro og stilhed. Kl. 17.30- 18.00 samles vi i en halvcirkel, hvor der vil være guidet klangmeditation. Man får mulighed for at komme helt tæt på skålene, mærke hvordan vibrationer og lyde omslutter kroppen og giver en dyb indre afslappethed.

Lindevang Kirke er åben hver tirsdag kl. 17.00-18.00, hvor vi indbyder til en meditativ time.

Fra kl. 17.00 er der mulighed for at gå ind i kirkerummet og tænde et lys, skrive en bøn eller bare sætte sig og få en pause med ro og fordybelse i en hverdag, hvor det kan være svært at finde rum for livets mere spirituelle sider.

Kl. 17.30-18.00 er der meditativ gudstjeneste. Se de enkelte begivenheder herunder.

De meditative gudstjenester har tre funktioner:

·at styrke menighedsfællesskabet

· at skabe plads for ro og fordybelse

· at integrere krop og bøn

Sådan forløber en meditativ gudstjeneste: Salme - Fællesbøn - Læsning - Indgang til stilhed/meditation i ca. 5. min. - Musik - Salme - Fadervor - Velsignelse - Salme - Postludium - stilhed - klokkeringning