Apokalypsen - kammerkoncert

Dato Søndag d. 19. januar 2020, kl. 16:00
Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg, Danmark
Rudersdal Kammersolister: Christine Pryn, violin Mina Fred, bratsch John Ehde, cello Manuel Esperilla, klaver
100 kr/ 50 kr. (u.18)

Apokalypsen

Rudersdal Kammersolister kombinerer musik, visuel kunst og videnskab i et 4-årigt projekt om De Fire Elementer. Denne sæson er helliget elementet ILD, og temaet for denne koncert er Apokalypsen. På én gang verdens undergang og åbenbaringen af det guddommelige, ofte skildret med henholdsvis altfortærende flammer fra helvede og et kraftigt lys fra himlen. Forestillingen om de sidste tider har altid fyldt meget både inden for de forskellige religioner og i kunstens verden. Klimakrisen med de dystopiske fremtidsscenarier giver fornyet næring til sådanne tanker.

Oplæg ved forfatter, mag.art. og ph.d. Aksel Haaning, Musik af bl.a. Shostakovich og Richard Strauss. Videokunst ved Alexandra Buhl.

Rudersdal Kammersolister:

Christine Pryn, violin