Childhood - koncert (flyttet fra 19.4.)

Dato Søndag d. 20. september 2020, kl. 16:00
Sted Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Anne-Sofie Søby Jensen (mezzosopran), Signe Sneh Durholm (sopran), Holbæk Sangkor, Amatørsymfonikerne, Morten Føns-Sønderskov (dirigent)
75 kr./u. 18 gratis

"Childhood" er særligt komponeret til Holbæk Sangkors 170 års Jubilæumskoncert.

Værket er tænkt som en rejse gennem barndommen set i blandet perspektiv både fra den voksne og fra barnet. Det fokuserer på følelser, ønsker og håb omkring barndom, fra skabelsen til voksenårene. Childhood består af 10 satser:

- Beginning
- Mother’s Prayer
- Growing
- Children Songs
- Fear
- Hope
- Light
- Play
- Safety
- Child’s Blessing

Musikken er komponeret af Morten Føns-Sønderskov som også dirigerer koncerten, og teksterne er skrevet af Maria Isabella Hallberg Møller og David Isaksen.

Holbæk Sangkor

Holbæk Sangkor er et ambitiøst amatørkor, der synger et blandet repertoire med vægt på den folkelige sang. I repertoiret findes derfor meget musik fra Den Danske Sangskat, men også folkemelodier fra andre lande, naturligvis sunget på det lokale sprog. Kirkemusik, jazz, rock, og musicals er nogle af de andre genrer Holbæk Sangkor beskæftiger sig med. Kort sagt: Koret synger alt fra Bach over Beatles til Dream Theater.