Jul med Det Danske Kammerkor

Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Det Danske Kammerkor, dir. Lene Schuldt Jensen
50 kr.

Gennem en lille årrække har Det Danske Kammerkor trakteret med en sen julekoncert i Lindevang Kirke.
Og der er mange der hvert år glæder sig netop til denne sidste koncert lige op under jul. Den er blevet et stemningsfyldt åndehul i den intense december måned og stadigt flere koncertgængerne tager en pause fra at købe julegaver og pynte juletræ denne aften og tager hen i kirken i stedet - lader sig fylde med ord og toner om rosen, der skød op af den frosne jord og blev til det smukkeste vidnesbyrd om Guds kærlighed til jorden og alle de levende skabninger, der bor på den.
Også i år vil Det Danske Kammerkor synge julen ind med toner fra mange landes juletraditioner, og der vil som sædvanligt være mulighed for at synge med på salmer og sange undervejs. Efter koncerten er der mulighed for - over et glas portvin og en julesmåkage - at ønske hinanden en god jul.