Meditativ time m. Klangmeditation

Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Bodil Thomassen
Gratis

Fra kl. 17.00 – 17.30 vil syngeskålenes klange fylde kirkerummet. Man kan ligge på fatboys eller sidde på kirkens stole, mens vi finder sindsro og stilhed.

Fra kl. 17.30 – 18.00 vil der være en guidet klangmeditation. Vi samles i en halvcirkel eller ligger på Fat-boys, og man får mulighed for at komme helt tæt på skålene, mærke hvordan vibrationer og lyde omslutter kroppen og giver den enkelte en dyb indre ro og afslappethed. Vel mødt, alle er velkomne!

OM MEDITATIV TIME

Lindevang Kirke er åben hver tirsdag kl. 17.00-18.00, hvor vi indbyder til en meditativ time.

De meditative timer har tre funktioner:

• at skabe plads for ro og fordybelse
  • at styrke menighedsfællesskabet
  • at integrere krop og bøn

Den 1. og 3. tirsdag i måneden er den meditative time tilrettelagt af en af præsterne ved Lindevang Kirke. Den 2., 4. og 5. tirsdag i måneden står lægmand for timen. Fra 17.00 – 17.30 skabes der plads til individuel ro og fordybelse. Fra 17.30 – 18.00 er der andagt, meditative øvelser eller lignende i fællesskab.

Sådan forløber en meditativ gudstjeneste:
Salme - Fællesbøn - Læsning - Indgang til stilhed/meditation i ca. 5. min. - Musik - Salme - Fadervor - Velsignelse - Salme - Postludium - stilhed - klokkeringning

Efterårets tema er: Billeder/billedliggørelse