Meditativ time v/Christiane Gammeltoft-Hansen

Tirsdag d. 19. oktober 2021, Kl. 17:30 til kl. 18:00
Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Christiane Gammeltoft-Hansen

Lindevang Kirke er åben hver tirsdag kl. 17.00-18.00, hvor vi indbyder til en meditativ time. Den første halve time er der åbent kirkerum, og 17.30 starter den meditative andagt.

De meditative timer har tre funktioner:

• at skabe plads for ro og fordybelse
  • at styrke menighedsfællesskabet
  • at integrere krop og bøn

Den 1. og 3. tirsdag i måneden er den meditative time tilrettelagt af en af præsterne ved Lindevang Kirke. Den 2., 4. og 5. tirsdag i måneden står lægmand for timen. Fra 17.00 – 17.30 skabes der plads til individuel ro og fordybelse. Fra 17.30 – 18.00 er der andagt, meditative øvelser eller lignende i fællesskab.

Sådan forløber en meditativ gudstjeneste

Salme - Fællesbøn - Læsning - Indgang til stilhed/meditation i ca. 5. min. - Musik - Salme - Fadervor - Velsignelse - Salme - Postludium - stilhed - klokkeringning