Album release: Mads Granum Kvintet / Stille Eksplosioner

Fredag d. 19. november 2021, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Gratis entre

19. november 2021 udkommer det længe ventede album Stille eksplosioner med ti nye jazzsalmer og sange lavet i samarbejdet mellem Mads Granum og en perlerække af tidens bedste danske salmedigtere.

Albummet er en opfølger til succesalbummet Med favnen fuld af kærlighed fra 2017, der siden udgivelsen har gjort Mads Granum til storleverandør af salmer til den Danske Højeskolesangbog, hvor tre af salmerne er blevet optaget, ligesom flere numre optaget i den Islandske Salmebog, Kirkesangbogen og 100 Salmer.

Komponist og jazzpianist Mads Granum er da også en af Danmarks mere markante fornyere af den kirkemusiske tradition, hvor han med udgangspunkt i sine jazzrødder leverer egne fortolkninger af kirkemusik og den nordiske salmetradition.